- Roulette Spelen

Roulette Spelen met behulp van je intuïtie

 

Soms valt het voor dat je in roulette maar niet lijkt te kunnen verliezen, is dit toeval?
Nee, het is een teken dat je (onbewust) je intuitie volgde bij het kiezen van de nummers.

Meer dan bij andere casinospellen speelt bij roulette de intuïtie een grote rol, omdat je de uitkomst van het spel kan beïnvloeden door het kiezen van de juiste getallen. Roulette is ook het uitgelezen spel om je intuïtie te prikkelen en te stimuleren. Er zijn verschillende factoren die juist aangevoeld moeten worden zoals de kleur, het nummer, welke van de drie rijen, etc. Dit vormt een uitdaging voor je geest.

Intuïtie is datgene wat vooraf gaat aan het denken, wie te lang piekert over op welke getallen het best kan ingezet worden zal na het resultaat vaak denken: “Had ik dit maar genomen in plaats van …” Dit is een totaal verkeerde instelling bij het spelen van roulette.

Diep in ons onbewuste weten we vaak de oplossing al voor een probleem. Dit is een overlevingstechniek die we in onze moderne samenleving al snel afdoen als een fabeltje. Maar het is de moeite waard om uit te proberen, je zal versteld staan.

Voor het kiezen van de inzetten maak je je geest leeg door aan niets te denken. Het kan helpen je ogen te sluiten en naar het bovenste van je neus te kijken. Dit is ook de positie die onze ogen aannemen als we slapen. Stel je een grote, lege, zwarte ruimte voor. Bij het openen van je ogen kies je waar je je geld gaat inzetten.

Voor beginners is het raadzaam deze oefening telkens over te doen voor het kiezen van de nummers. Later kan je door snelle beslissingen te nemen voorkomen dat je denken het overneemt van je intuïtie. Speel in het begin ook niet langer dan 10 minuten, later kan je dit opbouwen tot maximaal een uur. Op deze manier zorg je er voor dat je je intuïtie niet verveelt
met steeds dezelfde oefening.

About Hermana Gonzales

Read All Posts By Hermana Gonzales

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *