- Roulette Spelen

roulette voor beginners

 

Leer online roulette spelen
Roulette lijkt een makkelijk spel, omdat het op het eerste zicht wat lijkt op lotto: je kiest een nummer en hoopt dat het getrokken wordt. Maar als men het voor de eerste speelt weet men vaak niet wat te doen. Speel je in een offline casino dan werkt de aanwezigheid van andere mensen vaak nog intimiderend. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je snel de regels van roulette leert zodat je meteen plezier kan beleven met ons gratis roulettespel.

De grote vraag waar vele spelers mee zitten is “waar zet ik mijn geld op in?” Voor de meeste spanning kan je best op meer dan één plaats inzetten. Indien je op slechts één nummer inzet moet je gemiddeld 37 draaien wachten om te kunnen juichen.

Leuker is het om ook te raden wat de kleur van het nummer zou kunnen zijn en of je meer kans hebt op een even of een oneven nummer. Om dit te bepalen kan je je intuitie volgen of verder gaan op de gegevens van vorige draaien die worden bijgehouden op het scorebord.

Meteen kan je ook grotere bedragen winnen en heb je meer kans om te winnen. Als je het nummer niet juist had, kan dit gecompenseerd worden door het feit dat je voor de juiste kleur koos, of zelfs winst maken omdat je inzet op oneven won.

Heb je al wat gespeeld en hou je van een uitdaging, dan kan je proberen alle gegevens van het nummer dat men gaat trekken juist te hebben: naast het nummer, de kleur, even of oneven, ook of het bij de eerste helft of laatste helft zit. Of het uit de eerste, tweede of derde rij zal komen. En of het in het eerste, tweede of derde dozijn voor zal komen.

About Hermana Gonzales

Read All Posts By Hermana Gonzales

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *